christianna loupa journey to ithaca

Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι να'ναι μακρύς ο δρόμος…

 • Νικηφόρος Μανδηλαράς: Να γίνει αναψηλάφηση της δίκης

  Μπείτε και σεις στην ομάδα

 • R.I.P.

 • Γράψτε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα του Blog με e-mail.

  Μαζί με 92 ακόμα followers

 • Ταξίδι ανά τον κόσμο αναζητώντας «ξεχασμένους» Έλληνες! godimitris

 • Υγρότοποι της Ελλάδας

 • Ειδήσεις απ’ όλον τον κόσμο

 • Οι απόψεις των αρθρογράφων που δημοσιεύονται σ’ αυτό το Blog δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις δικές μου.

 • Όλα τα Σχόλια (εφ’ όσον είναι κόσμια) δημοσιεύονται. Αν δείτε ότι το Σχόλιό σας δεν δημοσιεύεται, παρακαλώ ειδοποιήστε με με e-mail.

 • «Με συλλαμβάνουν στο μετρό της Μόσχας. Μα εγώ σωπαίνω και δεν φωνάζω. Μου πέφτουν λίγοι οι Μοσχοβίτες που γεμίζουν τις σκάλες. Δεν μου φτάνουν. Εδώ την κραυγή μου θα την ακούσουν 200, τι θα γίνει όμως με τα 200 εκατομμύρια; Προαισθάνομαι πως θα έρθει κάποτε η μέρα που θα κραυγάσω σ’ αυτά τα 200 εκατομμύρια». Αλεξάντερ Σολζενίτσιν (1918 – 2008)

 • Μετά την Καταστροφή, Σμύρνη – Κατοχή

  Διαβαστε τις πρωτες 50 σελιδες του βιβλιου

 • Χριστιάννα Λούπα. Εκδόσεις Ιωλκός. Η μαρτυρία της Ευτέρπης Μαυρουδή - Αμυρά από τη Μικρασία στην Ελλάδα του σήμερα.
 • ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ

  Διαβαστε τις πρωτες 50 σελιδες του βιβλιου

 • Χριστιάννα Λούπα. Ιστορικό Μυθιστόρημα. Εκδόσεις Ιωλκός. Μέσα από τις προσωπικές στιγμές της Αθηνάς Λαμπρινίδου - Φιλιππακοπούλου ξετυλίγεται καρέ - καρέ η τραγική ιστορία της Ελλάδας του 20ου αιώνα και της μεταπολεμικής Ευρώπης, που ξαναγεννιέται από τις στάχτες της.
 • Εκδόσεις Ιωλκός (Κάντε κλικ στην εικόνα)

  iolkoslogo
 • Έχετε κάποια ενδιαφέρουσα ιστορία, που νομίζετε ότι μπορεί να γίνει βιβλίο; Αν ναι, επικοινωνήστε μαζί μου. Θα χαρώ να την ακούσω.

 • gossip
 • Η μοναδική Μαρία Κάλλας!

  maria-callas
 • Όχι στην παιδική κακοποίηση!

  child_abuse_sym
 • Αμείλικτη τιμωρία για την παιδική πορνογραφία!

 • Γυναίκα κρεμασμένη για λόγους «ηθικής»από τους Ταλιμπάν στον 21ο αιώνα! Σε ποιον Θεό πιστεύουν άραγε;

  hanging_women_and_girls_in_iran
 • Υιοθετήστε ένα αδέσποτο!

  adespota4
 • Νόμος 1197/1981

  Η κακοποίηση, ο βασανισμός και η δολοφονία ζώου είναι πλημέλλημα και τιμωρείται με φυλάκιση έως 5 μήνες ή χρηματική ποινή από 300 έως 1500 ευρώ ή και με τις δύο ποινές.
 • Χρειάζεται τη γούνα της περισσότερο απ’ ότι εσύ!

  sheneedsherfur6x9_web_small
 • Όχι στο κυνήγι της φώκιας!

  sealhunt2
 • Όχι αλκοόλ και τιμόνι!

 • Φύτεψε κι εσύ ένα δεντράκι!

  Planting trees
 • Όχι στα ναρκωτικά!

  SayNotoDrugs-image
 • Πιείτε κανένα καφεδάκι καλύτερα!

  Drink-Coffee-Posters
 • Πάντα υπάρχει κάποιος πιο μόνος από σένα!

  Vasia3

Προαγωγές, μεταθέσεις και τοποθετήσεις δικαστών και εισαγγελέων

Posted by christiannaloupa στο Μαΐου 27, 2010

Με αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης έγιναν προαγωγές, μεταθέσεις και τοποθετήσεις δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών.

Ειδικότερα, σε Αρεοπαγίτη προάγεται η πρόεδρος Εφετών Ευφημία Λαμπροπούλου.

Σε προέδρους Εφετών προάγονται και παράλληλα τοποθετούνται δύο Εφέτες. Η Αρτεμισία Παναγιώτου που τοποθετείται στη Θεσσαλονίκη και ο Χαρ. Μαχαίρας που τοποθετείται επίσης στη Θεσσαλονίκη.

Ακόμη, προάγονται στο βαθμό του εισαγγελέα Εφετών τρεις αντεισαγγελείς Εφετών και παράλληλα τοποθετούνται. Αναλυτικότερα, προάγονται ο Δ. Παπαγεωργίου και τοποθετείται στη Λάρισα, ο Αντ. Λιόγας και τοποθετείται στον Πειραιά και ο Ευάγγ. Ζαχαρής και τοποθετείται στην Καλαμάτα.

Επίσης, προάγονται στο βαθμό του Εφέτη 16 πρόεδροι Πρωτοδικών και παράλληλα τοποθετούνται. Ειδικότερα, προάγονται ο Α. Δερέ και η Παρασκευή Κυραλέου και τοποθετούνται στη Θράκη. Προάγονται και τοποθετούνται στην Κρήτη οι: Αναστασία Παπαδοπούλου, Κλεόβ. – Δημ. Κοκκορός, Κ. Λιανός, Ι. Τζιμπλάκης, Φεβρωνία Τσιμπουράκη, Βασ. Τσιούρδας, Ιωάννα Γυφτοπούλου, Ευαγγελία Τουπαδάκη, Βασιλική Μπουκιστιάνου και Βασ. Γκόγκας. Προάγονται και τοποθετούνται στην Πάτρα οι: Νομ. Ρούσσος και Λελούδα Αντερριώτου. Προάγονται και τοποθετούνται στο Ναύπλιο η Ιωάννα Λάμπρου – Βελήσαρη και στο Αιγαίο ο Βασ. Παπανικόλας.

Στο βαθμό του αντεισαγγελέα Εφετών προάγονται τέσσερις εισαγγελείς Πρωτοδικών και παράλληλα τοποθετούνται. Συγκεκριμένα, προάγονται η Ελένη Κοντακτσή και Βασιλική Αργύρη και τοποθετούνται στην Πάτρα, καθώς επίσης προάγονται στο ίδιο βαθμό οι Γεωργ. Σαπαντζής και Γ. Μπισμπίκης και τοποθετούνται στο Ναύπλιο.

Στο Βαθμό του προέδρου Πρωτοδικών προάγονται 16 πρωτοδίκες και τοποθετούνται. Ειδικότερα, προάγονται και τοποθετούνται στην Αθήνα οι εξής πρόεδροι Πρωτοδικών: Ευτέρπη Κοτσίφη, Παναγιώτα Γκόγκου, Βασιλική Ανδρουλάκη, Χριστίνα Λίμουρα, Βασιλική Γιαννακού, Μαρία Κουκουδέα, Κ. Κουτσογεώργος, Ευστρατία Πατσάκογλου, Βασιλική Κατσούλα, Χρυσαφίνα Ζυγούρη και Στέφ. – Γρηγ. Φατζιάν.

Προάγονται και τοποθετούνται στη Μυτιλήνη οι εξής πρόεδροι Πρωτοδικών: Βασιλική Παπαιωάννου και Κυριακούλα Σαραντούδα. Επίσης, προάγεται το βαθμό του προέδρου Πρωτοδικών και τοποθετείται στο Αγρίνιο η Βασιλική Τζούδα και στο Ηράκλειο η Αντιγόνη Κάστιζα.

Παράλληλα, στο βαθμό του εισαγγελέα Πρωτοδικών προάγονται τέσσερις αντεισαγγελείς Πρωτοδικών και τοποθετούνται ως εξής: Στην Πάτρα η Αλεξάνδρα Σταθοπούλου, στη Ζάκυνθο ο Ι. Χατζόγλου, στην Κεφαλληνία ο Γ. Μιχηλιδάκης και στη Χίο η Εμμανουέλλα Κετσιατζή.

Μεταθέσεις δικαστών και εισαγγελέων

Με άλλες αποφάσεις του ΑΔΣ έγιναν μεταθέσεις δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών. Ειδικότερα, μετατίθενται δύο πρόεδροι Εφετών ως εξής: Ο Γεώργ. Λιόλιος στην Αθήνα και ο Γεράσαμ. Τσούνης στην Πάτρα.

Δύο εισαγγελείς Εφετών μετατίθενται ως ακολούθως: Χαρ. Βουρλιώτης στη Θεσσαλονίκη και Γεώργ. Σκλήρης στα Ιωάννινα.

Πολλές είναι οι μεταθέσεις Εφετών που έγιναν από το ΑΔΣ. Ειδικότερα, μετατίθεται στην Αθήνα οι εξής 11 Εφέτες: Ευθ. Κοκκινογένης, Διον. Παλλαδινός, Αμαλία Ζαρκαδούλα, Παρασκευή Τσούμαρη, Αγάπη Τζουλιαδάκη, Ευσεβία Λιακοπούλου, Γεώρ, Αυγέρης, Κ. Καλλιγέρης, Ασπασία Μεσσηνιάτη – Γρυπάρη, Αλεξάνδρα Αποστολάκη και Αλ. Ζιάκας.

Μετατίθεται στη Θεσσαλονίκη οι εξής τρεις Εφέτες: Μαρία Γούλα, Μαγδαληνή Καρανάσιου – Καγκελίδη και Ελεύθ. Σισμανίδης.

Μετατίθεται στον Πειραιά η Εφέτης Μερόπη Τζουγκαράκη.

Μετατίθεται στην Πάτρα οι εξής τέσσερις Εφέτες: Μαρία Γαιτάνη, Παναγιώτα Λυμπεροπούλου, Σταυρούλα Κουσουλού και Γεωργία Γιαννούλη.

Μετατίθεται στη Λάρισα οι εξής δύο Εφέτες: Περικλ. Αλεξίου και Ευάγγ. Μητσέλος.

Μετατίθεται στο Ναύπλιο οι εξής έξι Εφέτες: Παν. Βενιζελέας Βρυσηίς Θωμάτου, Παναγιώτα Πασσίση, Αριστ. Βαγγελάτος, Κωνσταντίνα Νάκου και Θεώνη Μπούρη.

Μετατίθεται στη Θράκη η Εφέτης Αθανασία Πετρέλη και στα Δωδεκάνησα η Εφέτης Γλυκερία Μουρίκη – Γεωργάτσου.

Επτά αντεισαγγελείς Εφετών μετατίθενται ως εξής:

Στην Αθήνα ο Γ. Πρασσάς και Κ. Τζαβέλλας, στη Θεσσαλονίκη ο Αργ. Δημόπουλος και Β. Φλωρίδης, στην Πάτρα Ευρ. Νικολάου, στην Λάρισα Κ. Γκόγκος και στη Θράκη Λεων. Νικολόπουλος.

Μεγάλος είναι και ο αριθμός των μεταθέσεων των προέδρων Πρωτοδικών. Αναλυτικότερα, στην Αθήνα μετατίθενται οι εξής πρόεδροι Πρωτοδικών: Αργυρούλα Νικολακούδη και Ν. Μήλιος, στα Γρεβενά ο Χ. Τσάκας, στη Βέροια η Φωτεινή Μήτρακα, στο Γύθειο ο Δ. Ανέστης, στη Θεσπρωτία η Πολυξένη Μάρκου .

Έξι εισαγγελείς Πρωτοδικών μετατίθενται ως εξής: Στην Αθήνα Βασιλική Χαλβά και Μαρία Αυγήτα, στη Θεσσαλονίκη οι Μαργαρίτα Νικάκη, Πρεσβεία Χατζή, Ευαγγελία Δαούτη, Παν. Παυλίδης και Ελένη Μιχαλάκη, στον Πειραιά Π. Χουζούρης, στα Χανιά Ι. Πενταγιώτης, στα Τρίκαλα Σοφία Πετράκη, στην Έδεσσα Ν. Ποιμενίδης και στην Κατερίνη Αμαλία Καζαμπάκα, στα Ιωάννινα Ηλ. Τουλίγκου, στην Κεφαλληνία Ι. Λαμπρινόπουλος, στη Λιβαδειά Δ. Κατσανάς, στη Ρόδο Πέτρ. Πρέκας, στην Χαλκίδα Ελένη – Παναγιώτα Λεβεντέλη, στη Χαλκιδική Σμαραγδή Κατσουλάκου και στα Χανιά Κ. Ασημακόπουλος.

http://www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

   
http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathbreak_1_25/03/2010_330301

 

 
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: