christianna loupa journey to ithaca

Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι να'ναι μακρύς ο δρόμος…

 • Νικηφόρος Μανδηλαράς: Να γίνει αναψηλάφηση της δίκης

  Μπείτε και σεις στην ομάδα

 • R.I.P.

 • Γράψτε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα του Blog με e-mail.

  Μαζί με 92 ακόμα followers

 • Ταξίδι ανά τον κόσμο αναζητώντας «ξεχασμένους» Έλληνες! godimitris

 • Υγρότοποι της Ελλάδας

 • Ειδήσεις απ’ όλον τον κόσμο

 • Οι απόψεις των αρθρογράφων που δημοσιεύονται σ’ αυτό το Blog δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις δικές μου.

 • Όλα τα Σχόλια (εφ’ όσον είναι κόσμια) δημοσιεύονται. Αν δείτε ότι το Σχόλιό σας δεν δημοσιεύεται, παρακαλώ ειδοποιήστε με με e-mail.

 • «Με συλλαμβάνουν στο μετρό της Μόσχας. Μα εγώ σωπαίνω και δεν φωνάζω. Μου πέφτουν λίγοι οι Μοσχοβίτες που γεμίζουν τις σκάλες. Δεν μου φτάνουν. Εδώ την κραυγή μου θα την ακούσουν 200, τι θα γίνει όμως με τα 200 εκατομμύρια; Προαισθάνομαι πως θα έρθει κάποτε η μέρα που θα κραυγάσω σ’ αυτά τα 200 εκατομμύρια». Αλεξάντερ Σολζενίτσιν (1918 – 2008)

 • Μετά την Καταστροφή, Σμύρνη – Κατοχή

  Διαβαστε τις πρωτες 50 σελιδες του βιβλιου

 • Χριστιάννα Λούπα. Εκδόσεις Ιωλκός. Η μαρτυρία της Ευτέρπης Μαυρουδή - Αμυρά από τη Μικρασία στην Ελλάδα του σήμερα.
 • ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ

  Διαβαστε τις πρωτες 50 σελιδες του βιβλιου

 • Χριστιάννα Λούπα. Ιστορικό Μυθιστόρημα. Εκδόσεις Ιωλκός. Μέσα από τις προσωπικές στιγμές της Αθηνάς Λαμπρινίδου - Φιλιππακοπούλου ξετυλίγεται καρέ - καρέ η τραγική ιστορία της Ελλάδας του 20ου αιώνα και της μεταπολεμικής Ευρώπης, που ξαναγεννιέται από τις στάχτες της.
 • Εκδόσεις Ιωλκός (Κάντε κλικ στην εικόνα)

  iolkoslogo
 • Έχετε κάποια ενδιαφέρουσα ιστορία, που νομίζετε ότι μπορεί να γίνει βιβλίο; Αν ναι, επικοινωνήστε μαζί μου. Θα χαρώ να την ακούσω.

 • gossip
 • Η μοναδική Μαρία Κάλλας!

  maria-callas
 • Όχι στην παιδική κακοποίηση!

  child_abuse_sym
 • Αμείλικτη τιμωρία για την παιδική πορνογραφία!

 • Γυναίκα κρεμασμένη για λόγους «ηθικής»από τους Ταλιμπάν στον 21ο αιώνα! Σε ποιον Θεό πιστεύουν άραγε;

  hanging_women_and_girls_in_iran
 • Υιοθετήστε ένα αδέσποτο!

  adespota4
 • Νόμος 1197/1981

  Η κακοποίηση, ο βασανισμός και η δολοφονία ζώου είναι πλημέλλημα και τιμωρείται με φυλάκιση έως 5 μήνες ή χρηματική ποινή από 300 έως 1500 ευρώ ή και με τις δύο ποινές.
 • Χρειάζεται τη γούνα της περισσότερο απ’ ότι εσύ!

  sheneedsherfur6x9_web_small
 • Όχι στο κυνήγι της φώκιας!

  sealhunt2
 • Όχι αλκοόλ και τιμόνι!

 • Φύτεψε κι εσύ ένα δεντράκι!

  Planting trees
 • Όχι στα ναρκωτικά!

  SayNotoDrugs-image
 • Πιείτε κανένα καφεδάκι καλύτερα!

  Drink-Coffee-Posters
 • Πάντα υπάρχει κάποιος πιο μόνος από σένα!

  Vasia3

382 προσλήψεις με συμβάσεις έργου στα ΚΕΠ

Posted by christiannaloupa στο Μαρτίου 26, 2010

TA NEA

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=46&ct=37&artid=4566472

Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2010

382 με συμβάσεις έργου στα ΚΕΠ

//

 
Νέες προσλήψεις με συμβάσεις μίσθωσης έργου θα γίνουν στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες των δομών αυτών σε 193 δήμους, κοινότητες και νομαρχίες. Σύμφωνα με τη σχετική έγκριση, που δόθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών, θα προχωρήσει η πρόσληψη 382 υπαλλήλων με σύμβαση δωδεκάμηνης διάρκειας.

Οι νέες συμβάσεις αφορούν την κάλυψη κενών που δημιουργήθηκαν εξ αιτίας της λήξης παλαιότερων συμβάσεων στο διάστημα από 1 Νοεμβρίου 2009 και για όσες λήγουν έως το τέλος Μαΐου 2010. Η σχετική εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών στάλθηκε την περασμένη Πέμπτη προς τις περιφέρειες της χώρας, οι οποίες θα πρέπει- όπως αναφέρεται- άμεσα να αποστείλουν στους ΟΤΑ τις εγκριτικές αποφάσεις ανά ΚΕΠ, ώστε να υπάρχει δυνατότητα έγκαιρης σύναψης των συμβάσεων έργου με τους αναδόχους.

Οι προκηρύξεις θα εκδοθούν από τους οικείους φορείς, οι οποίοι και θα προσδιορίσουν τις ανάγκες τους ανά κατηγορία (Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) και ήδη έχει διαμορφωθεί πρότυπο σχέδιο για τις ανακοινώσεις, το οποίο θα είναι κοινό και θα χρησιμοποιηθεί από όλους τους φορείς.

Σημειώνεται ότι, τόσο η ανακοίνωση για τη σύναψη των συμβάσεων όσο και οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων και οι ενστάσεις που ενδέχεται να υποβληθούν, υπάγονται στον έλεγχο νομιμότητας του ΑΣΕΠ. Οι προσλήψεις θα γίνουν σύμφωνα με τη διαδικασία και τα κριτήρια επιλογής του προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου του άρθρου 21 του Ν. 2190/1994. Δηλαδή θα γίνει κατάταξη των υποψηφίων βάσει κριτηρίων όπως βαθμός πτυχίου, χρόνος ανεργίας, ανήλικα τέκνα και εντοπιότητα. Όπως προβλέπεται για όλες τις θέσεις στα ΚΕΠ, βασικό προσόν θεωρείται επίσης και η γνώση χειρισμού Η/Υ.

Μετά τη λήξη και των νέων αυτών συμβάσεων δεν θα υπάρξει άλλη ανανέωση καθώς, όπως ορίζεται σε υπουργική απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως την περασμένη εβδομάδα, από το τέλος του 2011 θα τεθεί σε εφαρμογή διάταξη του πρόσφατου νόμου για τις προσλήψεις.

Βάσει της διάταξης αυτής, απαγορεύεται η σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου σε περίπτωση που στους φορείς- εν προκειμένω στα ΚΕΠυπάρχουν κενές οργανικές θέσεις ειδικότητας αντίστοιχης με αυτές για τις οποίες θα γίνονταν οι συμβάσεις έργου. Για τον λόγο αυτόν στη σχετική εγκύκλιο για την έγκριση πρόσληψης των 382 συμβασιούχων επισημαίνεται πως, σε περίπτωση που τα κατά τόπους ΚΕΠ προχωρήσουν στη διαδικασία στελέχωσης με μόνιμο προσωπικό, οι συμβάσεις λήγουν αυτοδίκαια ανεξάρτητα εάν έχει συμπληρωθεί ή όχι το δωδεκάμηνο.

Ειδικές ρυθμίσεις προβλέπονται για τις συμβάσεις που θα υπογραφούν σε συγκεκριμένα ΚΕΠ. Έτσι, για τα ΚΕΠ των Δήμων Λυκόβρυσης, Ευρυμενών, Θεσσαλιώτιδος και Ιαλυσού, της κοινότητας Σμίξης και της νομαρχίας Κυκλάδων οι συμβάσεις θα λήξουν ταυτόχρονα με την επιστροφή στην υπηρεσία καθενός από τους υπαλλήλους του κλάδου Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών που απουσιάζουν με μακροχρόνια άδεια.

Αντιστοίχως, στο ΚΕΠ της Νομαρχίας Πρέβεζας η σύμβαση θα λήξει είτε με την επιστροφή του υπαλλήλου του Κλάδου Διεκπεραίωσης Πολιτών που απουσιάζει με μακροχρόνια άδεια είτε με τον διορισμό ατόμου από τις προστατευόμενες κατηγορίες του Ν. 2643/1998, ενώ στο ΚΕΠ του δήμου Κύθνου η σύμβαση θα τερματιστεί με την επιστροφή του υπαλλήλου που απουσιάζει με μακροχρόνια άδεια ή με τον διορισμό κάποιου επιλαχόντος.

Για τις θέσεις στα ΚΕΠ του Δήμου Αθηναίων (Κεντρικό και Παραρτήματα Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄) και του Δήμου Ευδήλου ορίζεται η λήξη των συμβάσεων με την πλήρωση κάθε θέσης από επιλαχόντα του κλάδου Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών ή την κάλυψή τους με άτομα προστατευόμενων κατηγοριών όταν ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες του ΟΑΕΔ.

Στα ΚΕΠ της Κοινότητας Αρρένων και της Νομαρχίας Κέρκυρας οι συμβασιούχοι θα σταματήσουν να απασχολούνται μόλις τοποθετηθούν στις αντίστοιχες θέσεις επιλαχόντες του κλάδου Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών. Τέλος, οι συμβάσεις θα λήξουν με την πλήρωση των θέσεων του αντίστοιχου κλάδου που παρέμειναν κενές για τα ΚΕΠ των Δήμων Σταυρούπολης, Καντάνου, Ιτάνου και Αγίων Θεοδώρων.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: