christianna loupa journey to ithaca

Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι να'ναι μακρύς ο δρόμος…

 • Νικηφόρος Μανδηλαράς: Να γίνει αναψηλάφηση της δίκης

  Μπείτε και σεις στην ομάδα

 • R.I.P.

 • Γράψτε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα του Blog με e-mail.

  Μαζί με 92 ακόμα followers

 • Ταξίδι ανά τον κόσμο αναζητώντας «ξεχασμένους» Έλληνες! godimitris

 • Υγρότοποι της Ελλάδας

 • Ειδήσεις απ’ όλον τον κόσμο

 • Οι απόψεις των αρθρογράφων που δημοσιεύονται σ’ αυτό το Blog δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις δικές μου.

 • Όλα τα Σχόλια (εφ’ όσον είναι κόσμια) δημοσιεύονται. Αν δείτε ότι το Σχόλιό σας δεν δημοσιεύεται, παρακαλώ ειδοποιήστε με με e-mail.

 • «Με συλλαμβάνουν στο μετρό της Μόσχας. Μα εγώ σωπαίνω και δεν φωνάζω. Μου πέφτουν λίγοι οι Μοσχοβίτες που γεμίζουν τις σκάλες. Δεν μου φτάνουν. Εδώ την κραυγή μου θα την ακούσουν 200, τι θα γίνει όμως με τα 200 εκατομμύρια; Προαισθάνομαι πως θα έρθει κάποτε η μέρα που θα κραυγάσω σ’ αυτά τα 200 εκατομμύρια». Αλεξάντερ Σολζενίτσιν (1918 – 2008)

 • Μετά την Καταστροφή, Σμύρνη – Κατοχή

  Διαβαστε τις πρωτες 50 σελιδες του βιβλιου

 • Χριστιάννα Λούπα. Εκδόσεις Ιωλκός. Η μαρτυρία της Ευτέρπης Μαυρουδή - Αμυρά από τη Μικρασία στην Ελλάδα του σήμερα.
 • ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ

  Διαβαστε τις πρωτες 50 σελιδες του βιβλιου

 • Χριστιάννα Λούπα. Ιστορικό Μυθιστόρημα. Εκδόσεις Ιωλκός. Μέσα από τις προσωπικές στιγμές της Αθηνάς Λαμπρινίδου - Φιλιππακοπούλου ξετυλίγεται καρέ - καρέ η τραγική ιστορία της Ελλάδας του 20ου αιώνα και της μεταπολεμικής Ευρώπης, που ξαναγεννιέται από τις στάχτες της.
 • Εκδόσεις Ιωλκός (Κάντε κλικ στην εικόνα)

  iolkoslogo
 • Έχετε κάποια ενδιαφέρουσα ιστορία, που νομίζετε ότι μπορεί να γίνει βιβλίο; Αν ναι, επικοινωνήστε μαζί μου. Θα χαρώ να την ακούσω.

 • gossip
 • Η μοναδική Μαρία Κάλλας!

  maria-callas
 • Όχι στην παιδική κακοποίηση!

  child_abuse_sym
 • Αμείλικτη τιμωρία για την παιδική πορνογραφία!

 • Γυναίκα κρεμασμένη για λόγους «ηθικής»από τους Ταλιμπάν στον 21ο αιώνα! Σε ποιον Θεό πιστεύουν άραγε;

  hanging_women_and_girls_in_iran
 • Υιοθετήστε ένα αδέσποτο!

  adespota4
 • Νόμος 1197/1981

  Η κακοποίηση, ο βασανισμός και η δολοφονία ζώου είναι πλημέλλημα και τιμωρείται με φυλάκιση έως 5 μήνες ή χρηματική ποινή από 300 έως 1500 ευρώ ή και με τις δύο ποινές.
 • Χρειάζεται τη γούνα της περισσότερο απ’ ότι εσύ!

  sheneedsherfur6x9_web_small
 • Όχι στο κυνήγι της φώκιας!

  sealhunt2
 • Όχι αλκοόλ και τιμόνι!

 • Φύτεψε κι εσύ ένα δεντράκι!

  Planting trees
 • Όχι στα ναρκωτικά!

  SayNotoDrugs-image
 • Πιείτε κανένα καφεδάκι καλύτερα!

  Drink-Coffee-Posters
 • Πάντα υπάρχει κάποιος πιο μόνος από σένα!

  Vasia3

Πώς θα γίνουν οι διορισμοί των 21.000 επιτυχόντων που εκκρεμούν – TA NEA

Posted by christiannaloupa στο Μαρτίου 16, 2010

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=46&ct=37&artid=4565167&ml=1

Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010  

 
Πράσινο φως για 21.000 επιτυχόντες ανάβουν οι διατάξεις του πρόσφατου νόμου για τα έκτακτα οικονομικά μέτρα. Μετά το πάγωμα που ίσχυσε πριν από τις εκλογές του Οκτωβρίου, ανοίγει τώρα ο δρόμος έστω και για τον σταδιακό διορισμό όσων πέτυχαν σε προκηρύξεις του Δημοσίου.

Με καθυστέρηση- καθώς σε ορισμένες προκηρύξεις οι θέσεις θα καλυφθούν μέχρι το τέλος του 2013 – θα προχωρήσει η τοποθέτηση 16.000 επιτυχόντων μέσω διαγωνισμών που διενεργήθηκαν από το ΑΣΕΠ ή για τις οποίες είχε τον έλεγχό τους καθώς και για άλλους περίπου 5.000 επιτυχόντες σε διαγωνισμούς εκτός ΑΣΕΠ (π.χ. ΔΕΚΟ).

Υπενθυμίζεται ότι βάσει του νόμου οι επιτυχόντες για τους οποίους είχαν εκδοθεί οι οριστικοί πίνακες πριν από το τέλος του 2009 θα διοριστούν σταδιακά από τις αρχές Ιουλίου του τρέχοντος έτους έως το τέλος του 2011. Σε περίπτωση που οι οριστικοί πίνακες εκδόθηκαν κατά το 2010 ή πρόκειται για προκηρύξεις που προχώρησαν αλλά δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί τα αποτελέσματα, οι επιτυχόντες θα προσληφθούν από το 2011 μέχρι το τέλος του 2013.

Όπως μάλιστα αποσαφηνίστηκε από αρμόδια στελέχη, η κάλυψη των θέσεων με τη διαδικασία αυτή αφορά όλους τους επιτυχόντες, ακόμη δηλαδή και αυτούς για τους οποίους είχαν εκδοθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως τα ΦΕΚ διορισμού τους.

Το εισιτήριο του διορισμού περιμένουν 4.739 επιτυχόντες σε προκηρύξεις με σειρά προτεραιότητας που πραγματοποιήθηκαν από το ΑΣΕΠ. Πρόκειται ειδικότερα για τις προκηρύξεις:

● 3Κ/2008 για 325 θέσεις ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ σε ασφαλιστικά ταμεία, υπουργεία Πολιτισμού, Μεταφορών, Μακεδονίας- Θράκης, Ανάπτυξης και Παιδείας και φορείς τους, Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, Επιμελητήριο Φωκίδος, Ινστιτούτο Κρητικού Δικαίου, Εθνικό Τυπογραφείο, Εθνική Πινακοθήκη, ΓΕΝ και Λιμενικό Ταμείο Ν. Μεσσηνίας Οι επιτυχόντες θα διοριστούν από τον Ιούλιο 2010 έως το τέλος του 2011, αφού τα οριστικά αποτελέσματα εκδόθηκαν πριν από το τέλος του περασμένου έτους.

● 6Κ/2008 για 973 θέσεις ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ σε υπουργεία Ανάπτυξης, Δικαιοσύνης, Εθνικής Άμυνας, Παιδείας, Εξωτερικών, ΜακεδονίαςΘράκης, Μεταφορών, Πολιτισμού, Υγείας, Απασχόλησης, Εμπορικής Ναυτιλίας, Εσωτερικών, Οικονομίας και φορείς τους, Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας.

Οι 268 επιτυχόντες ΠΕ και οι 174 της κατηγορίας ΤΕ θα διοριστούν σταδιακά από τον ερχόμενο Ιούλιο, ενώ οι 531 επιτυχόντες ΔΕ θα προσληφθούν από το 2011 και μετά, καθώς δεν έχουν εκδοθεί ακόμη τα οριστικά αποτελέσματα.

● 8Κ/2008 για 1.215 θέσεις κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ σε υπουργεία Ανάπτυξης, Εθνικής Άμυνας, Μεταφορών, Παιδείας, Εμπορικής Ναυτιλίας, Οικονομίας, Υγείας, Απασχόλησης και φορείς τους Οι 92 επιτυχόντες ΤΕ θα προσληφθούν κατά προτεραιότητα από τον Ιούλιο αφού εκδόθηκαν οι οριστικοί πίνακες πριν από το τέλος του 2009, σε αντίθεση με τους 305 επιτυχόντες ΠΕ και 818 επιτυχόντες ΔΕ, για τους οποίους έχουν δημοσιοποιηθεί τα προσωρινά αποτελέσματα και η τοποθέτησή τους θα αρχίσει από το 2011.

● 9Κ/2008 για 909 θέσεις ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ στην Αγροτική Τράπεζα Από το 2011 και μετά θα διοριστούν οι 454 επιτυχόντες ΔΕ δεδομένου ότι τα οριστικά αποτελέσματα εκδόθηκαν τον Ιανουάριο 2010, αλλά νωρίτερα θα τοποθετηθούν στις θέσεις τους οι 182 επιτυχόντες ΠΕ και οι 273 της κατηγορίας ΤΕ, για τους οποίους έχουν οριστικοποιηθεί οι πίνακες.

● 10Κ/2008 για 417 θέσεις ΥΕ σε υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης, Απασχόλησης, Δικαιοσύνης, Παιδείας, Εμπορικής Ναυτιλίας, Εσωτερικών, Οικονομίας, Εθνικής Άμυνας, Πολιτισμού, Υγείας και φορείς τους Ακόμη δεν έχουν εκδοθεί τα οριστικά αποτελέσματα και οι επιτυχόντες θα διοριστούν μετά το 2011.

● 2Κ/2009 για 194 θέσεις ΔΕ στο υπουργείο Πολιτισμού Λίγο πριν από το τέλος του 2009 εκδόθηκαν οι οριστικοί πίνακες και οι επιτυχόντες θα προσληφθούν σταδιακά από τον ερχόμενο Ιούλιο.

● 3Κ/2009 για 495 θέσεις ΠΕ και ΤΕ σε υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης, Ανάπτυξης, Απασχόλησης, Παιδείας, Τουριστικής Ανάπτυξης, Εσωτερικών, Εμπορικής Ναυτιλίας, Πολιτισμού, Υγείας και φορείς τους Στη δεύτερη κατηγορία προσλήψεων- από το 2011 και μετά- τοποθετούνται οι επιτυχόντες της προκήρυξης, αφού τα οριστικά αποτελέσματα ΤΕ εκδόθηκαν στον τρέχοντα μήνα ενώ εκκρεμούν ακόμη αυτά της ΠΕ.

● 4Κ/2009 για 35 θέσεις κατηγορίας ΔΕ στην Τράπεζα της Ελλάδος Αρχές Δεκεμβρίου οριστικοποιήθηκαν οι διοριστέοι της προκήρυξης που θα τοποθετηθούν από την 1η Ιουλίου και μετά.

● 5Κ/2009 για 276 θέσεις κατηγορίας ΔΕ σε φορείς των υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Εμπορικής Ναυτιλίας, Απασχόλησης, Παιδείας, Πολιτισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης, Δικαιοσύνης, Εσωτερικών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Υγείας.

Οι επιτυχόντες της προκήρυξης αυτής θα διοριστούν από το 2011 και μετά, δεδομένου ότι μόλις στα τέλη Φεβρουαρίου 2010 εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: